Tricks og trolddom

- eller rejsen til Oriya
Fantasystykke af Cathrine Fjord Fromberg.

Tv-stjernen Elvira Dahl lever højt på sin rolle som den barske monsterjæger Sylvanna i b-serien "Tricks og trolddom", mens hun drømmer om anerkendelse som seriøs skuespiller og udnytter sin stakkels assistent Nora på det groveste.
En dag dukker en gruppe dedikerede fans op. De har vilde kostumer, taler sjovt og er meget ivrige efter at finde Elvira. En ond troldkvinde truer deres land, Oriya, fortæller de, og de har brug for Sylvanna til at besejre hende.
I den tro, at hun skal medvirke i et form for rollespil, tager Elvira med dem, men før hun ved af det, er der åbnet en portal til en anden verden, der er fyldt med fare og magi. Nu er Elvira på dybt vand. En ond troldkvinde truer, og et helt folk er afhængige af hendes hjælp. Der er for alvor brug for tricks og trolddom til at slippe ud af den suppedas.
Er du klar til at kaste dig ud i et spændende fantasystykke fyldt med humor og magi, så er "Tricks og trolddom - eller rejsen til Oriya" noget for dig. Der er masser af spændende roller - både store og små, hvilket kan op- og nedjusteres. Derudover er det oplagt at lege med fede kostumer, scenografi og rekvisitter. Tag rejsen ind i Oriya!


Tricks og trolddom
- eller rejsen til Oriya
Alder : 13-15 / 16+
Medvirkende : 15 - 20
Akter : 1
Varighed : 60 min.
Musik : Intet
Dekorationer : 3
Antal bøger : 23

Pris

Lejepris : 800 kr. (ekskl. moms)
Forfatterafgift : 600 kr. pr. opførelse (ikke momspligtig)


Du kan bestille 6 skuespil til gennemsyn.

Fredensgade 7 • 6000 Kolding • Telefon 75 56 87 88 • E-mail post@danteater.dk