Tidsmaskinen (Fromberg)

ungdoms-komedie af Cathrine Fjord Fromberg.

Da klassens bølle, Clara, stjæler Emmas historieopgave, står Emma med et stort problem. Hun tør ikke konfrontere Clara, og hun har brug for inspiration til at skrive en ny. Heldigvis kommer Maya forbi, og hun har tilfældigvis en tidsmaskine derhjemme, så de lynhurtigt kan finde inspiration til en ny opgave.
Det bliver startskuddet til en hæsblæsende rejse i tiden, hvor de møder alt fra cowboys og hulemænd til diskodansere og blodtørstige heksejægere. Undervejs går det op for Emma, at der findes bøller som Clara i alle tidsperioder, og så snart man tror, man er undsluppet én bølle, dukker der en ny op, der er endnu værre. Det eneste, man kan gøre, er at kæmpe imod - både i fortiden og i nutiden.

Tidsmaskinen er en skrupskør komedie, der indbyder til vanvittige kostumeskift og falde-på-halen-komedie.
Rollerne i fortiden er tænkt sådan, at de minder om rollerne i nutiden. Dvs. at Emma møder sine klassekammerater i fortiden. Af samme grund er der lagt op til, at man spiller flere roller. Man kan dog sagtens dele alle rollerne ud mellem flere personer og derved spille stykket som et stort hold eller en klasse. Det anbefales dog, at man lader Clara-rollen spille alle sine roller – for plottets skyld.


Tidsmaskinen (Fromberg)
Alder : 13-15 / 16+
Medvirkende : 14 - 30
Akter : 1
Varighed : 60 min.
Musik : Intet
Dekorationer : 7
Antal bøger : 20

Pris

Lejepris : 800 kr. (ekskl. moms)
Forfatterafgift : 600 kr. pr. opførelse (ikke momspligtig)


Du kan bestille 6 skuespil til gennemsyn.

Fredensgade 7 • 6000 Kolding • Telefon 75 56 87 88 • E-mail post@danteater.dk