Alene i cyberspace

Eventyrdrama af Lisbeth Erfurth Gaba.

Mor og far synes, at Line bruger for meget tid på sin telefon. Den følger hende overalt, og de siger om hende, at hun aldrig er rigtigt til stede. Hun lever sit liv inde i telefonen.
En dag møder hun en fe forklædt som en skolevikar, og hun tager hende med ind i den digitale verden. I den digitale verden møder Line personificeringerne af Facebook, Instagram, Snapchat og mange andre - som samtidig minder ret meget om mennesker i hendes virkelige verden.
Line er fortvivlet over, at hun ikke kan komme ud igen og spørger om hjælp ved Hiro, som er en soldat fra Fortnite. Hiro forelsker sig straks i Line og vil gøre, hvad han kan for at hjælpe hende - eller dø i forsøget.
Den store skurk er Tidsrøveren, som gør alt for at lokke folk i fordærv. Hun er i ledtog med 404-fejlen, Musen og Virus. Tidsrøverens plan er at få kontrol over alle menneskers hjerne, og hun er startet med det nemmeste sted - nemlig i 5.A, hvor Line og de andre elever er dybt afhængig af hele tiden at være “på”.
Undervejs gør flere applikationer dog oprør mod Tidsrøveren, men bliver taget til fange. Til sidst slutter de sidste oprørere sig til Fortnite-soldaterne for at få Line hjem til hendes egen verden - hvor hun måske kan få sine klassekammerater til at bryde den onde cirkel og dermed gøre en ende på Tidsrøverens magt.


Alene i cyberspace
Alder : 10-12 / 13-15
Medvirkende : 17
Akter : 1
Varighed : 75 min.
Musik : Intet
Dekorationer : 2
Antal bøger : 20

Pris

Lejepris : 800 kr. (ekskl. moms)
Forfatterafgift : 600 kr. pr. opførelse (ikke momspligtig)


Du kan bestille 6 skuespil til gennemsyn.

Fredensgade 7 • 6000 Kolding • Telefon 75 56 87 88 • E-mail post@danteater.dk