Den gode tone

Musical af Anette Funch Pedersen. Komponist:Per Thomsen.

Præcis dér! På den bedste plet på landkortet ligger den dejlige lille by, hvor dagligdagen går sin gang. Det er den gode tone fra den sagnomspundne spilledåse, der præger livet i byen, for børn og borgere er altid søde og venlige mod hinanden. Pigerne i pigekoret er glade under ledelse af den milde fru Aldante. Muntert går det for sig hos Sally og Helga på byens hittegodskontor. Bibliote-Karen holder humøret højt, mens den sprudlende Info-Line opdaterer byens borgere om klokken, trafikken, togtider og naturligvis vejret.
På trods af den positive livsindstilling går der alligevel skår i glæden. Rita og Ruth er byrådsmedlemmer, og selvom de to selvoptagede damer mener, at de handler til byens bedste, så træffer de nu oftest kortsigtede beslutninger på ret udemokratisk vis. En dag sælger de minsandten byens allervigtigste klenodie til en amerikaner, nemlig selveste multimillionæren Danny Dollarson.
Danny og Mrs. Daisy kommer til byen med store armbevægelser og skibet fuld af dollars. Det amerikanske par henter spilledåsen og går i øvrigt i gang med at shoppe løs i byen. Ja, de vil købe det hele. Everything! Spilledåsen er ikke længere i byen, og den gode tone, som er så svær at beskrive, klinger ud. Børn og borgere skændes og diskuterer. Alle er kede af det. Pessimismen har overtaget. Humøret er på nul. Hvordan får byen den gode tone tilbage?
Nyd forestillingen – der er happy ending!

Den gode tone
Alder : 13-15 / 10-12
Medvirkende : 24
Akter : 1
Varighed : 70 min.
Musik : Musical
Dekorationer : 1
Antal bøger : 28
Noder : Ja

Pris

Lejepris : 800 kr. (ekskl. moms)
Forfatterafgift : 750 kr. pr. opførelse (ikke momspligtig)


Du kan bestille 6 skuespil til gennemsyn.

Musical
Fredensgade 7 • 6000 Kolding • Telefon 75 56 87 88 • E-mail post@danteater.dk