Kærlighed og kildevand

Musical af Anette Funch Pedersen. Komponist:Per Thomsen.

Kildeby er en næsten helt almindelig by, hvor der bor nogle næsten helt almindelige børn og nogle næsten lige så almindelig borgere – og dog! Midt på torvet står brønden, og i den springer en ikke helt almindelig kilde…
Gennem mange, mange år har kildens dråber givet styrke til byens børn og voksne. Kildevandet har lindret kærestesorger og reddet mange fra at dø. Kildevandet har helet brækkede ben og har givet andre en masse klogskab. Byens caféejer har drukket kildevandet, så hun er altid så glad og lykkelig, og hun er oven i købet blevet kåret til Miss Fornøjet. Det er ikke så dårligt, men nu er kilden ved at løbe tør, og byens borgmester har hyret en udenlandsk arbejder til at rive brønden ned inden den årlige sommerfest.
Det sætter hele byen på den anden ende. For hvor skal byens børnebøllebande, Lakridsrødderne, nu få superkræfter fra? Og hvordan vinder man en talentkonkurrence uden hjælp fra kildens styrkende dråber? Hvis brønden ikke rives ned, mister arbejderen fra sydøst jobbet, og dét er ikke godt, for han har hårdt brug for at tjene penge til sine børn og deres syge mor. Hvad skal han gøre? Byens vicevært, Feje-Ole, prøver forgæves at holde styr på tingene, men det bliver måske hans viceværtspraktikant, der tager affære. Hvem kan mon få alle ønsker til at gå i opfyldelse?


Kærlighed og kildevand
Alder : 13-15 / 10-12
Medvirkende : 22 - 24
Akter : 1
Varighed : 70 min.
Musik : Musical
Antal bøger : 28
Noder : Ja

Pris

Lejepris : 800 kr. (ekskl. moms)
Forfatterafgift : 750 kr. pr. opførelse (ikke momspligtig)


Du kan bestille 6 skuespil til gennemsyn.

Musical
Fredensgade 7 • 6000 Kolding • Telefon 75 56 87 88 • E-mail post@danteater.dk