Vampyrslottet

Gyserkomedie af Uffe Pedersen og Claus Johansen.

Skoleklassen skal på lejrtur, og lærerne Finn og Ulla har fundet det helt rigtige sted - et gammelt slot ved navn Resusslottet i det smukke Cranspulsvanien!

På slottet bliver klassen budt velkommen af værtsparret - grev Vladimir Kukukuvitch og grevinde Catharina Kukukuvitch. Overtjeneren Vrrah præsenterer aftenens menukort, hvorfra man bl.a. kan vælge blodpølse, blodbudding, blodfrikadeller med hjerte/karstuvning - eller hjertesalat med blodappelsin til vegetarerne. Desværre er det ikke til at opstøve en ærlige pizza eller burger, fordi Ulla har beslaglagt alle telefoner, så flere af eleverne må gå sultne i seng.

Morgenen efter er de to lærere og en elev forsvundet. Greven og grevinden forsikrer dog eleverne om, at de bare er på et ærinde inde i byen. Så der er ingen grund til panik, og værterne inviterer klassen på sightseeing på en lokal virksomhed - Kistefabrikken A/S.

Eleverne begynder så småt at ane uråd, og det bliver ikke bedre, da grevinde Kukukuvitch inviterer på en ny rundvisning - denne gang i vampyrflagemusenes mørke grotte.
Et for et forsvinder flere børn, og til sidst er kun seks tilbage. Så da de to Kukukuvitcher inviterer de tilbageværende ned i slottets kælder efter aftensmaden, kan de nok regne ud, hvad klokken er slået.

Men hvordan er det nu, man flygter fra et vampyrslot? Og er det for sent at redde lærerne og alle de forsvundne elever? Heldigvis ved eleven Aorta mistænkeligt meget om vampyrer, så måske har hun nogle tricks i ærmet, der kan hjælpe klassen ud af kattepinen.


Vampyrslottet
Alder : 10-12 / 13-15
Medvirkende : 25 - 35
Akter : 1
Varighed : 45 min.
Musik : Lidt
Antal bøger : 35
Noder : Ja

Pris

Lejepris : 800 kr. (ekskl. moms)
Forfatterafgift : 600 kr. pr. opførelse (ikke momspligtig)


Du kan bestille 6 skuespil til gennemsyn.

Sang
CD
Fredensgade 7 • 6000 Kolding • Telefon 75 56 87 88 • E-mail post@danteater.dk