Kampen om prinsen og syv snedige dværge

Eventyrkomedie af Lisbeth Erfurth Gaba.

De tre piger Askepot, Snehvide og Tornerose går i klasse sammen. De er ganske almindelige piger, som har det til fælles, at deres fædre har giftet sig igen. Stedmødre er dog ikke, hvad de har været, så de er ikke så onde længere, men en smule irriterende. Fædrene i denne historie er flinke og rare, måske lidt for rare, for ungerne kan slippe afsted med hvad som helst… Snehvide inviterer nogle af sine klassekammerater med til en fest hjemme hos sig selv. Askepot, Tornerose, Hans og Grethe følges ad. Luke Skywalker har ikke været i skole, men får alligevel overtalt sin far til, at han må tage med, og han går alene derud.

Men heksen er ude efter Luke, fordi hun vil have fingre i "Kraften". Så da hun finder ud af, at Luke skal ud til Snehvide, lægger hun sig på lur for at narre ham med sig. Først vil hun have ham til at spise et forgiftet æble. Den går ikke. Så prøver hun at få en tornebusk til at vokse op omkring ham. Den går heller ikke. Til sidst forklæder får hun Luke lokket til at røre ved en forgiftet ten. Han falder straks i søvn, og hun slæber ham med sig hjem til honningkagehuset.
Ude ved Snehvide går det op for de andre, at Luke er blevet væk, og de tre prinsesser sætter en eftersøgning i gang, mens Hans og Grethe holder skansen.
De finder heksens hus, men hvordan overvinder de heksen?

De Syv Snedige Dværge er en sidehistorie til Kampen om Prinsen. Vi kender alle problemet: Vi kan alle navnene på dværgene, men vi kan ikke huske dem alle sammen, når vi skal nævne dem. Dværgene har en opgave: Selvom Snehvide ikke ved det, så passer de altid på hende. De sætter ud for at advare Snehvide, men en efter en bliver de overmandet af Heksen.
De Syv Snedige Dværge kan undværes ved et mindre antal skuespillere.


Kampen om prinsen og syv snedige dværge
Alder : 13-15
Medvirkende : 11 - 20
Akter : 2
Varighed : 90 min.
Musik : Intet
Dekorationer : 3
Antal bøger : 25

Pris

Lejepris : 800 kr. (ekskl. moms)
Forfatterafgift : 600 kr. pr. opførelse (ikke momspligtig)


Du kan bestille 6 skuespil til gennemsyn.

Fredensgade 7 • 6000 Kolding • Telefon 75 56 87 88 • E-mail post@danteater.dk