Hvem har stjålet mit monster?

Gyserkomedie af Benedicte M. Andersen og Brian E. Andersen og Gunnar Fur Øhrberg.

En flok skoleelever, nærmere bestemt tre skaterdrenge og en flok trillingesøstre, bliver involveret i et hæsblæsende eventyr.
Skoleeleverne bliver bortført til et slot, som ledes af den selvudråbte vampyrgreve Mortimor, der har en skummel plan om at ville være den eneste uhyggelige skabning i verden. Sammen med sin trofaste hjælper, den gale videnskabsmand Fridolin von Gylp, har han fundet frem til en eliksir, som kan realisere planen. Det eneste, der mangler, er jomfrublod, og det er her, at skoleeleverne kommer ind i billedet.
På slottet møder skoleeleverne et hav af mærkelige væsner, bl.a. Mortimors vampyrbrude, levende malerier, spøgelser og zombier. Og da den kvindelige vampyrjæger The Rock og hendes tre sidekicks ankommer, bliver forvirringen total - for hvad i alverden skal de egentlig på slottet?
Skaterdrengene og trillingesøstrene har et meget anstrengt forhold til hinanden, men nu er de nødt til at arbejde sammen for at slippe levende ud af slottet. Deres største problem er dog, at de ikke kan finde udgangen, at de ikke aner, hvem de kan stole på, og at de slet ikke aner, hvad - eller rettere sagt hvem - der befinder sig dybt i slottets fangekælder…


Hvem har stjålet mit monster?
Alder : 13-15
Medvirkende : 20 - 25
Akter : 2
Varighed : 90 min.
Musik : Intet
Dekorationer : 4
Antal bøger : 28

Pris

Lejepris : 800 kr. (ekskl. moms)
Forfatterafgift : 600 kr. pr. opførelse (ikke momspligtig)


Du kan bestille 6 skuespil til gennemsyn.

Fredensgade 7 • 6000 Kolding • Telefon 75 56 87 88 • E-mail post@danteater.dk