Vi ses i skyenEt afklædt billede af Anna deles på de sociale medier, og hun bliver hurtigt udsat for hadekommentarer i forskellige hadegrupper.
Hun bliver frustreret og desperat og får selvmordstanker. YouTuberen Julian vil gerne hjælpe hende efter selv at have delt billedet og ender med et brag i Skyen, også kaldet Clouden, Cyberspace eller Webhotellet over dem alle. Her viser receptionisten Mona Lisa ham rundt på de forskellige hotelværelser, som er beboet af forskellige apps. Julian får af programmøren Bastian hjælp til at slette Annas billede. Men Skyen er et stort sted, så de må vidt omkring for at få slettet billedet. De begiver sig gennem gamerrummet, det perfekte Instagram, møder Mark Z i Facebook-rummet, piger i musical.ly og Snapchat i hotellets lobby.
Til sidst bliver billedet af Anna slettet fra cyperspace, og hun bliver glad og taknemmelig. Anna, Julian og Bastian opretter en YouTube-kanal med navnet Spread the Love som modreaktion til alle de hadegrupper, der findes.
Forestillingen er baseret på research af unges brug af smartphones og sociale medier i 2018 og krydret med en god portion fantasi og humør.

Vi ses i skyen
Alder : 13-15
Medvirkende : 20 - 30
Akter : 1
Varighed : 60 min.
Musik : Intet
Dekorationer : 11
Antal bøger : 33

Pris


Fredensgade 7 • 6000 Kolding • Telefon 75 56 87 88 • E-mail post@danteater.dk