Julemanden på spanden

Julemusical af Brian Møenholt.

Det er helt galt. Julemanden har fået ramt en kat under landingen i nisseland, og katten er nu død. Og det er ikke en hvilken som helst kat... det er overstatsnissens kat. Uheldigvis er der en lumsk nisseskurk, der har set det, og han begynder nu at afpresse julemanden. Han truer med at fortælle alle, hvad der er sket, så han kan overtage julemandens plads.
Julemanden bliver meget presset, og i et forsøg på både at stille skurken tilfreds og nå at få alle gaverne klar inden jul, beordrer han alle maskiner og nisser til at arbejde på fuld kraft. Det kan maskinen selvfølgelig ikke klare, så den bryder sammen. Så bliver det for meget for de arbejdende nisser. De går i strejke, indtil forholdene og arbejdsmiljøet er bragt i bedring. Og det bedste sted at strejke er naturligvis på ”julestuen”, som er det lokale værtshus.
Julemanden kan heller ikke klare mere, så han ender også nede på kroen. Her går han til bekendelse overfor de andre nisser, som beslutter sig for at hjælpe ham ud af kniben. Skurken, som viser sig at være en nissepolitibetjent, erkender, at det hele var noget, han havde sat i gang. Han får sin straf, og julemanden bliver renset for alle beskyldninger. Og så bliver der travlt med at nå det hele inden jul.

Julemanden på spanden
Alder : 10-12
Medvirkende : 14 - 20
Akter : 1
Varighed : 60 min.
Musik : Musical
Dekorationer : 5
Antal bøger : 22
Noder : Ja

Pris

Lejepris : 800 kr. (ekskl. moms)
Forfatterafgift : 600 kr. pr. opførelse (ikke momspligtig)


Du kan bestille 6 skuespil til gennemsyn.

Musical
Fredensgade 7 • 6000 Kolding • Telefon 75 56 87 88 • E-mail post@danteater.dk