Tryllefløjten

Eventyrmusical af W.A. Mozart. Bearbejder:Tine Korse.

Velkommen til operaens verden! Her er drager, helte, anti-helte, nattedronninger, fuglefangere - og en magisk tryllefløjte, der kan klare lidt ud over det sædvanlige.
Vi er i et land i det fjerne. Tamino er på flugt fra skummelt dræberdyr, men reddes i sidste øjeblik af Nattens Dronnings damer. Heldigvis! For der er hårdt brug for ham! Dronningens datter, Pamina, sidder nemlig fanget, mens hun venter på at indgå tvangsægteskab med den fæle og klamme Monostatos. Det påstår hendes mor i hvert fald...
Men hvad er op og ned i dette drama om løfter, skilsmisser, venskaber og modsætninger - og om at kunne holde mund på de rigtige tidspunkter? Ved hjælp af gode venner og en gammel fløjte begiver Tamino sig ud for at finde og befri Pamina. Men kan han nå det - eller er det for sent?

Denne bearbejdning af Mozarts opera Tryllefløjten kan vel bedst kaldes en form for ”opera-teater”. Der indgår fire sange, som er skrevet på melodierne til nogle af de mest kendte arier fra operaen. Sangene synges som sange – og ikke som opera-arier. De kan synges af kor eller solister, som det passer bedst. Her får I altså god mulighed for at at gå på opdagelse i Mozarts og operaens bogstaveligt talt fortryllende univers.

Tryllefløjten
Alder : 13-15 / 10-12
Medvirkende : 20 - 30
Akter : 4
Varighed : 45 min.
Musik : Musical
Antal bøger : 25
Noder : Ja

Pris

Lejepris : 800 kr. (ekskl. moms)
Forfatterafgift : 600 kr. pr. opførelse (ikke momspligtig)


Du kan bestille 6 skuespil til gennemsyn.

Musical
CD
Fredensgade 7 • 6000 Kolding • Telefon 75 56 87 88 • E-mail post@danteater.dk