Ham Hamlet

Drama af Shakespeare. Bearbejder:Tine Korse.

Hvad er der med ham Hamlet?
Det er spørgsmålet - og det må Hamlets venner og hans kæreste, Ofelia, stille sig, da Hamlet tilsyneladende bliver helt gak-gak, efter hans far - kongen af Danmark - pludselig dør.
Hamlets mor, Gertrud, gifter sig kort efter med kongens bror Claudius, som er glad for kvinder, men endnu gladere for magt. Det ægteskab huer bestemt ikke prins Hamlet, og da hans fars genfærd afslører, at han blev myrdet af Claudius, lægger Hamlet en plan for at få hævn. Planen involverer bl.a. at spille sindssyg, skrive et brev til Ofelia og opføre et skuespil for hele hoffet. Men brevet når ikke frem, Claudius aner uråd, og snart er det ikke til at finde ud af, hvem der er mest gal. Der er dog ingen tvivl om, at noget er helt råddent i Danmark.

I denne bearbejdning af Shakespeares drama er der skruet op for de komiske indslag, samtidig med at den oprindelige historie i store træk er fastholdt. Stykket er således velegnet som en tilgængelig indføring i det klassiske drama. Desuden er der sproglige referencer til det oprindelige skuespil.
Der indgår to sange i stykket.


Ham Hamlet
Alder : 13-15 / 16+
Medvirkende : 16 - 23
Akter : 1
Varighed : 50 min.
Musik : Lidt
Antal bøger : 25
Noder : Ja

Pris

Lejepris : 800 kr. (ekskl. moms)
Forfatterafgift : 600 kr. pr. opførelse (ikke momspligtig)


Du kan bestille 6 skuespil til gennemsyn.

Sang
CD
Fredensgade 7 • 6000 Kolding • Telefon 75 56 87 88 • E-mail post@danteater.dk