Grib chancen

Musical af Bente Signe Agis Nielsen og Johnny Agis Nielsen og David Kristin Lamhauge.

Joy er 16 år og vil gerne være musicalstjerne. Hendes bedstemor opmuntrer hende til at tage til audition på et teater, og her tager hun de første skridt ind i en ny verden, der både er lokkende og skræmmende. Joys mor, Sandra, er til gengæld ikke begejstret for Joys interesse i showbizz-miljøet.
Til en gymnasiefest møder Joy den jævnaldrende Louis – han er omsværmet af pigerne, men er tilsyneladende ikke interesseret i andre end Joy. Louis tager også med til audition på teatret, og pludselig begynder tingene at tage fart. Joy skal både leve op til forventningerne fra instruktøren, Niels, og finde en afklaring på sit forhold til Louis.
Samtidig forsøger Sandra at beskytte sin datter og skærme hende fra de skuffelser og nederlag, livet kan byde på – både i og uden for rampelyset. Og det viser sig, at Sandra har sine helt bestemte grunde til at ville holde Joy væk fra scenen.
Hele historien akkompagneres af nogle af de største discohits fra 70’erne og 80’erne – af bl.a. ABBA, Bee Gees og Village People – samt originale sange.
Husk KODA.

HUSK! At indberette musikken til KODA.

Grib chancen
Alder : 16+ / Voksne
Medvirkende : 20 - 25
Akter : 1
Varighed : 100 min.
Musik : Musical
Dekorationer : 6
Antal bøger : 25
Noder : Ja

Pris

Lejepris : 1000 kr. (ekskl. moms)
Forfatterafgift : 1000 kr. pr. opførelse (ikke momspligtig)


Du kan bestille 6 skuespil til gennemsyn.

Musical
Fredensgade 7 • 6000 Kolding • Telefon 75 56 87 88 • E-mail post@danteater.dk