Nissejul

Julemusical af Brian Møenholt.

Nisserne bor på loftet i et gammelt, faldefærdigt og forladt hus. De har boet alene så længe, at de er begyndt at tro, at mennesker er gammel overtro. På loftet bor også to dukker og en trold i en æske. De to dukker er imidlertid blevet forelsket i hinanden og har derfor alt for travlt med at planlægge fremtiden. Til stor fortrydelse for både nissebarnet og trolden i æsken. Nede i husets forladte stuer lister der en sortklædt mand rundt. Nisserne, og især nissefar, er bange for ham og sørger hele tiden for, at der ligger mad til ham, så han ikke skal drille dem.
En dag kommer to bygningsarbejdere ind i huset, mens nisserne er nede i stuen. Huset skal rives ned, da det efterhånden er blevet så faldefærdigt, at ingen gider købe det. Nisserne overhører det og må i gang med at lægge en plan for, hvordan de redder deres hjem. Nissefar tager styringen og lægger en plan.
Imens kommer to børn hen til huset. Det har været deres tip-tip-tip-tipoldeforældres hus, og de vil gerne se det, inden det skal rives ned. De møder nissefar inde i stuen og tilbyder at hjælpe nisserne med at redde huset.
Selvfølgelig ender det med, at nissernes hjem bliver reddet, og der bliver gjort klar til at komme i julestemning.

Nissejul
Alder : 10-12 / 7-9
Medvirkende : 16 - 20
Akter : 1
Varighed : 60 min.
Musik : Musical
Dekorationer : 4
Antal bøger : 20
Noder : Ja

Pris

Lejepris : 800 kr. (ekskl. moms)
Forfatterafgift : 550 kr. pr. opførelse (ikke momspligtig)


Du kan bestille 6 skuespil til gennemsyn.

Musical
Fredensgade 7 • 6000 Kolding • Telefon 75 56 87 88 • E-mail post@danteater.dk