Jenseman

skole-komedie af Tine Korse.

Jenseman er historien om Jens; en helt almindelig dreng, som ikke altid har det lige nemt. Han bliver mobbet i skolen - også af læreren!
Heldigvis kan han på magisk vis transformere sig om til superhelten Jenseman - og påtage sig at tage kampen op mod truslen fra det ydre rum; den onde kejser Ming fra planeten Mongo i en fjern galakse, som prøver at få magten over planeten Jorden ved at sende jordskælv, orkaner, kæmpehagl og andre uhyrligheder ned mod Jorden.
Vil det lykkes Jenseman at få stoppet den fæle kejser Ming - og i øvrigt få lukket munden på de slemme mobbere på skolen?
Mon ikke det lykkes i denne tempofyldte og sjove komedie for børn i alle skolealdre samt deres forældre. Komedien er løst inspireret af historien om superhelten Jens Lyn og derudover tilsat et nutidigt skoleunivers og et spændende rumunivers. Sproget er nutidigt, dialogen flyder let, og fortæller/speak får det hele til at hænge sammen. Der indgår et enkelt sangnummer. Der er idéer til scenografi i regibemærkningerne.


Jenseman
Alder : 10-12 / 13-15
Medvirkende : 14 - 22
Varighed : 40 min.
Musik : Lidt
Dekorationer : 3
Antal bøger : 20
Noder : Ja

Pris

Lejepris : 800 kr. (ekskl. moms)
Forfatterafgift : 550 kr. pr. opførelse (ikke momspligtig)


Du kan bestille 6 skuespil til gennemsyn.

Sang
CD
Fredensgade 7 • 6000 Kolding • Telefon 75 56 87 88 • E-mail post@danteater.dk