Kan det nu passe, Balder?

Eventyrkomedie af Ken Denning. Bearbejder:Per Bertelsen.

Kan det nu passe, Balder? Borgmesteren ved ikke helt, hvad han skal tro om Balders historier om engle, hekse, agenter, et talende fyrtårn og mange andre, som vikles ind i Balders forklaringer på, hvorfor han ikke kommer i skole. Stykket er skrevet ud fra den første af de fantasifulde, skæve og anmelderroste bøger om drengen Balder af Ken Denning.
Balder sidder på borgmesterens kontor og fortæller sine utrolige historier. Disse udspiller sig på scenen ved siden af, hvor især en trappestige spiller en stor rolle i stykket. Stigen og to bukke er gennemgående rekvisitter på scenen, hvor stigen bruges til alle mulige ting, fx som fyrtårn, klapvogn, seng, træ, krokodille og meget mere.
Stykket kan spilles af elever fra 5. klasse og op. Stykket egner sig også til, at ældre elever på fx et dramahold eller voksne spiller stykket for elever i indskolingen og på mellemtrinnet.
Der er store roller, men også mange små roller, som kun optræder en gang. Derfor kan en skuespiller sagtens have flere forskellige roller.

Kan det nu passe, Balder?
Alder : 10-12
Medvirkende : 12 - 20
Varighed : 60 min.
Musik : Intet
Dekorationer : 1
Antal bøger : 22

Pris

Lejepris : 800 kr. (ekskl. moms)
Forfatterafgift : 600 kr. pr. opførelse (ikke momspligtig)


Du kan bestille 6 skuespil til gennemsyn.

Fredensgade 7 • 6000 Kolding • Telefon 75 56 87 88 • E-mail post@danteater.dk