Jul på slottet (lille udgave)

Jule-Musical af Martin Miehe-Renard og Finn Henriksen. Musik:Bodil Heister. Bearbejder:Steen Lünell.

Historien foregår for længe siden på slottet, hvor kongen bor med sin søster Fedorika og sin dejlige datter, prinsesse Miamaja. De var desværre ikke eventyrligt rige, og det var krigens skyld. De var nemlig i krig med nabolandet Montania.
Kongen ville helst slutte fred, men Montania krævede den tykke konges vægt i guld. I bunden af slottets skattekiste er kun et par håndfulde guldmønter. Kongen forsøger håbløst med slankekur for ikke at skulle betale Montania så meget guld, men kongen ser til sidst ingen andre muligheder end at betale sin gæld ved at gifte prinsesse Miamaja bort til prinsen af Montania.
Nu må prinsesse Miamaja og jægeren Valentin have hjælp fra nisserne, for at julen bliver reddet, og de rette får hinanden til slut.
Forestillingen er fyldt med nissedrillerier, sjov og ballade samt de kendte sange fra DRs julekalender. Det’ sørme, det’ sandt, december...
Findes både i stor udgave til amatørteatret og en mindre udgave til skolebrug.NB! Der skal søges særskilt om rettigheder til dette stykke.
Klik her for at udfylde en brugsretsansøgning

Jul på slottet (lille udgave)
Alder : 10-12 / 13-15
Medvirkende : 20 - 25
Varighed : 60 min.
Musik : Musical
Antal bøger : 25

Pris

Lejepris : 800 kr. (ekskl. moms)
Forfatterafgift : 800 kr. pr. opførelse (ikke momspligtig)


Du kan bestille 6 skuespil til gennemsyn.

Musical
Fredensgade 7 • 6000 Kolding • Telefon 75 56 87 88 • E-mail post@danteater.dk