Frode og alle de andre rødder (musical)

Musical af Ole Lund Kirkegaard. Bearbejder:Danny Bruslund. Musik:Jes Christensen.

På Hjørnehusgade bor Frode og en masse andre. Bl.a. den sure Hr. Storm, eller Stormfloden som børnene kalder ham, fordi han altid er så sur. På gaden bor også Frk. Ravn og Irene TV. De er frygteligt nysgerrige, og så holder de så meget af Hr. Storm til dennes store fortrydelse.
Frode får en ny ven, der hedder Simme. Han går i skole - en gang imellem - for som han siger, så er han ikke rigtig til det der med skoler. Men han kan en masse fiduser, og dem vil Frode gerne lære. Så Frode lærer bla. at smide med remoulademadder efter læreren. Frode synes, det er mægtigt skægt, det der med skolen, og allerede første dag får han sig også en kæreste.
En dag bliver den sure Hr. Storm udsat for tyveri. En mystisk løbehjulstyv stjæler forskellige ting fra Hr. Storm og efterlader sig hver gang et brev. Frodes gode ven, Læris, har en plan for opklaringen, og snart begynder den spændende jagt. Hvem kan det mon være, der er den mystiske løbehjulstyv? Svaret findes naturligvis i denne musical-udgave af Frode og alle de andre rødder.
12 musiknumre. Flere af sangene er til de små roller. Nogle sange kan springes over.

Frode og alle de andre rødder (musical)
Alder : 10-12 / 13-15
Medvirkende : 16 - 20
Akter : 2
Varighed : 90 min.
Musik : Musical
Dekorationer : 1
Antal bøger : 20
Noder : Ja

Pris

Lejepris : 800 kr. (ekskl. moms)
Forfatterafgift : 800 kr. pr. opførelse (ikke momspligtig)


Du kan bestille 6 skuespil til gennemsyn.

Musical
CD
Fredensgade 7 • 6000 Kolding • Telefon 75 56 87 88 • E-mail post@danteater.dk