Mirakel

Musical af Kim Fupz Aakeson og Natasha Arthy. Komponist:Stig Chistensen. Bearbejder:Kasper Hoff. Sange:Gunvor Reynberg.

Mirakel er en musical baseret på filmen af samme navn.
Dennis har det ikke nemt. Han er lille og uheldig. Han er forelsket i Karen Elise, og det er hans bedste ven, Mick, forresten også. Deres klasselærer, Sandstrøm, er altid på nakken af Dennis, og ikke engang hjemme har han fred.
Her ruger hans mor stadig over livets ulidelige retfærdighed. Det har hun gjort i årevis, lige siden Dennis’ far i fuldskab og på toppen af sin ypperlige karriere som sportsdanser faldt ned fra taget midt i en vovet piruette. Og døde.
Og så er der lige en ting til. Dennis har ikke fået hår endnu. Der, hvor alle de andre drenge i klassen har fået hår. I desperation ender Dennis på knæ i den lokale kirke og beder til Gud. Og kommer igennem! Himlens sendebud arriverer i al sin stråleglans og Elvishår og skænker Dennis en englelicens i mellemklassen. Nu kan han selv styre, hvem der skal opføre sig hvordan, bare én regel skal han overholde: Han må ikke bande. Det går godt for Dennis. Bare ikke længe. Nok kan man gøre sin mor til en ubekymret sexbombe, sin rival til en nørd, der hader Karen Elise, Sandstrøm til sin ydmyge tjener og Karen Elise så forelsket, at det halve var rigeligt, men Dennis må indse, at livet ikke er synderligt enkelt - heller ikke for den, der kan lave mirakler på stribe!
En stor og udfordrende opgave til de ældste elever.


NB! Der skal søges særskilt om rettigheder til dette stykke.
Klik her for at udfylde en brugsretsansøgning

Mirakel
Alder : 13-15 / 16+
Medvirkende : 12 - 20
Varighed : 90 min.
Musik : Musical
Antal bøger : 12

Pris

Lejepris : 1100 kr. (ekskl. moms)
Forfatterafgift : 1500 kr. pr. opførelse (ikke momspligtig)


Du kan bestille 6 skuespil til gennemsyn.

Musical
Fredensgade 7 • 6000 Kolding • Telefon 75 56 87 88 • E-mail post@danteater.dk