Greve på gaflen

Krimispil af Jens E. Hansen.

En rigtig mordgåde, der nok skal sætte gang i teorierne blandt publikum. Der er 3 variationer af stykket, så man kan skifte morderen ud på forskellige spilleaftener, hvis aktørerne kan magte opgaven.
Grundmanuskriptet er det samme, men ved at ændre enkelte scener er der mulighed for at overraske publikum med en ny morder (angivelser i manuskriptet).
Foregår på godset Darlington Manor, England, februar 1905. Vi skal til middagsselskab hos greven og grevinden af Darlington, som har inviteret deres gamle venner, Lord og Lady Brockhurst. Før middagen dukker Grevens nevø - og eneste mandlige arving - op sammen med en ung, eksotisk udseende kvinde, Senorita Dolores. Trods grevens modvilje mod sin nevø inviteres de to til at spise med.
Husbestyrerinden, Mary Johnson, har travlt i køkkenet, mens den unge, nyansatte butler, Mr. Bentley, er overalt for at sikre, at alting er i orden op til middagen.
Klokken skal til at slå otte om aftenen, da begivenhederne tager deres begyndelse:
Greven findes død i anretterlokalet, som ligger mellem spisesalen og salonen.
Tingene forvirres desuden af, at både greven og Lord Brockhurst hedder Sir Charles.
Heldigvis sender politiet deres bedste mand.
Forestillingen er beregnet til, at publikum kan lege detektiv blandt aktørerne i de tre pauser og aflevere deres bud på hvem er morderen, inden 4. akt starter.

Greve på gaflen
Alder : Voksne / 16+
Medvirkende : 8
Akter : 4
Varighed : 80 min.
Musik : Intet
Antal bøger : 11
Herrer : 4
Damer : 4

Pris

Lejepris : 700 kr. (ekskl. moms)
Forfatterafgift : 550 kr. pr. opførelse (ikke momspligtig)


Du kan bestille 6 skuespil til gennemsyn.

Fredensgade 7 • 6000 Kolding • Telefon 75 56 87 88 • E-mail post@danteater.dk