Balladen om den forsvundne mumie

Krimi-komedie af Dennis Jürgensen. Bearbejder:Niels Pagh Christensen.

”Balladen om den forsvundne mumie” er den hæsblæsende historie om, hvordan monstrene på Voksmuseet får hjælp af en menneskedreng til at finde og hjembringe deres gode ven, Mummy. Monstrene er den hovedløse ridder Sir Arthur Fieldstein, Frankensteins monster Boris, varulven Eddie, vampyrgreven Dracula og hans datter Bella.
Skuespillet henvender sig til alle aldre. Der er falden-på-halen-komik og sanseoplevelser til de yngre og sproglige finesser og underfundige referencer for de ældre. Det hele er blandet godt sammen krydret med virkningsfulde lydeffekter og musik, gode sange, festlige kostumer og simple, men udtryksfulde kulisser.
Det har været et mål i sig selv, at det hele er holdt i en god tone, så der optræder ingen bandeord eller seksuelle under- og overtoner.

”Balladen om den forsvundne mumie” har forlæg i Dennis Jürgensens bog af samme navn og er editeret og dramatiseret af nedenstående. Skuespillet har de vigtigste elementer og de vigtigste personer med fra bogen. Der er desuden tilføjet personer og scener, der ikke findes i bogen for dels at peppe historien op til scenebrug og dels for at få flere roller i spil.
I stykket er der 3 sange skrevet til stykket og 1 sangtekst skrevet på kendt melodi. Disse numre kan udelades uden at det går ud over betydningen for stykkets handling, men det vil dog være synd, hvis de ikke får mulighed for at peppe stykket op.
Der er også indlagt et dansenummer, som det vil være synd at udelade.
Der er en CD med karaoke-versioner og lydeffekter samt noder til sangene (dog ikke intro-musikken og de foreslåede numre til pausemusik, som der skal betales KODA for).

Se video fra forestillingen:


Balladen om den forsvundne mumie
Alder : 13-15 / 10-12
Medvirkende : 15 - 25
Akter : 1
Varighed : 60 min.
Musik : Lidt
Antal bøger : 20
Noder : Ja

Pris

Lejepris : 800 kr. (ekskl. moms)
Forfatterafgift : 600 kr. pr. opførelse (ikke momspligtig)


Du kan bestille 6 skuespil til gennemsyn.

Sang
CD
Fredensgade 7 • 6000 Kolding • Telefon 75 56 87 88 • E-mail post@danteater.dk