Spøgeri på lejrskolen (PB)

af Per Bertelsen.

En 7. klasse fra provinsen skal på lejrskole på Gram Slot i Sønderjylland. Man følger klassen på rejsen med alle de bemærkninger og hændelser, der opstår på en lejrtur.
Samtidig begiver en 9. klasse fra København sig også til Gram Slot. Mødet mellem de to klasser går selvfølgelig ikke stille af. Slet ikke da slotsspøgelser og genfærd fra hele landet holder årsmøde på Gram Slot i samme uge, som de to klasser indfinder sig. De bydes velkommen af Gram Slots eget spøgelse, Den Gale Grevinde. Den obligatoriske ghostwalk på slottet udvikler sig i en retning, som slotsforvalter Svend og hans halvblinde medhjælper, Hans, slet ikke har styr på.
I manuskriptet er der forslag til skeletdanse med brug af UV-lys. Stykket kan gennemføres uden musik, men der er forslag til steder, hvor man kan putte selvvalgte sange ind.
Stykket kan spilles uden kulisser, blot med en sort baggrund. Det anbefales at gøre noget ud af de autentiske genfærd fra forskellige egne i lande. Døve Dorte, Den Nedpælede Mand, Den Hovedløse Rytter og Damen med Lerøjnene er blot nogle af de farverige figurer.
Et morsomt stykke med rappe replikker og mulighed for en uhyggelig opsætning, så både store og små følger med i spænding. Nemt at gå til og løber hurtigt over scenen.

Spøgeri på lejrskolen (PB)
Alder : 13-15
Medvirkende : 35 - 50
Varighed : 60 min.
Musik : Intet
Dekorationer : 1
Antal bøger : 40

Pris

Lejepris : 800 kr. (ekskl. moms)
Forfatterafgift : 600 kr. pr. opførelse (ikke momspligtig)


Du kan bestille 6 skuespil til gennemsyn.

Fredensgade 7 • 6000 Kolding • Telefon 75 56 87 88 • E-mail post@danteater.dk