Man får som fortjent

Musical af Claes Lehmann.

Alle voksne forguder Bernhard på grund af hans skønne stemme. Det ved Bernhard godt, og derfor synger han kun, hvis han får chokolade.
Bernhard er ikke en sød dreng. Hans motto er: Man får som fortjent! Derfor siger han: Jeg får meget chokolade, altså har jeg fortjent meget chokolade. Det er også Bernhards argument for ikke at ville dele med de andre børn.
Men en dag går det galt. Bernhard påkalder sig den gode fes vrede og forvandles til en frø nede i mosen, dog med stemmen intakt. Men hvad er man som frø med en gylden stemme andet end et misfoster – hverken rigtig frø eller rigtig dreng.
Heldigvis for Bernhard bliver han godt modtaget af de fleste af mosens beboere, vandrotten Valdemar, hættemågen John, elverpiger m.fl. og ikke mindst den grå og uanseelige nattergal. Med de nye venners hjælp, finder han ud af, hvordan fortryllelsen kan hæves.
En anderledes komedie med gode, sjove dialoger og spændende figurer. Stykkets sange er fængende, letlærte og meget varierede.
Der kan uden problemer suppleres med yderligere småroller, eksempelvis ved opdeling af fortællerne, som vagter for elverkongen og som folk i byen.
Der medfølger enkle og overskuelige forslag til kostumer og kulisser


Man får som fortjent
Alder : 10-12 / 13-15
Medvirkende : 15 - 25
Varighed : 60 min.
Musik : Musical
Dekorationer : 2
Antal bøger : 20
Noder : Ja

Pris

Lejepris : 800 kr. (ekskl. moms)
Forfatterafgift : 600 kr. pr. opførelse (ikke momspligtig)


Du kan bestille 6 skuespil til gennemsyn.

Musical
CD
Fredensgade 7 • 6000 Kolding • Telefon 75 56 87 88 • E-mail post@danteater.dk