One love

Musical af Henrik Fisker Olesen.

Vi følger to personer i to parallelle historier med fælles begyndelse og slutning.
Begyndelsen: Her er hovedpersonerne Sebastian & Karoline 3-6 år og skal til at begynde i skole. Vi følger et par hverdagsdramaer udspille sig på hver scene.
Sebastian & Karoline leger sammen henne i skolen, men forældrene bryder sig ikke om det.
Sebastian og Karoline udvikler sig i to meget forskellige retninger. De kommer ud for nogle prøvelser i deres liv.
Sebastian kæmper for at blive anerkendt og set af sin far ved at uddanne sig gøre karriere og satse på de ydre ting. Han vil gerne være direktør ligesom sin far. Desuden går han til en coach, som også er aurahealer, og som finder ud af, at han slet ikke har en personlighed.
Karoline kæmper af fuld kraft for ikke at blive som sine grænseoverskridende forældre, men slås gang på gang tilbage. Hun har en lidt svag karakter og er derfor let at lokke med til lidt af hvert. Karolines redning er, at hun har evnen til at synge sig væk fra hverdagen. Hun kommer ud i et misbrug, og veninden dør. Kommer med i X-factor, men vinder ikke, selvom hun synger bedst.
De oplever begge et point of no return. Dette sporer dem ind på, at der måske er en anden mening med livet, der er værd at kæmpe for. De finder ind til kernen i deres eget liv – bliver stærkere og finder hinanden til en 10-års jubilæumsfest for deres folkeskoleklasse.
Kærligheden overvinder alt.

One love
Alder : 13-15
Medvirkende : 20 - 80
Akter : 1
Varighed : 75 min.
Musik : Musical
Dekorationer : 1
Antal bøger : 20

Pris

Lejepris : 800 kr. (ekskl. moms)
Forfatterafgift : 600 kr. pr. opførelse (ikke momspligtig)


Du kan bestille 6 skuespil til gennemsyn.

Musical
Fredensgade 7 • 6000 Kolding • Telefon 75 56 87 88 • E-mail post@danteater.dk