Lille Virgil (musical)

Musical af Ole Lund Kirkegaard. Bearbejder:Danny Bruslund. Komponist:Jes Christensen.

Lille Virgil efter Ole Lund Kirkegaards bog om drengen Virgil og alle hans venner fra Kalleby, her i en ny bearbejdet musical-udgave. Der er 8 nye musiknumre til stykket.
Lille Virgil har 2 rigtig gode venner – nemlig Oscar og Carl Emil. De 3 drenge elsker at lave sjov og ballade og er måske en smule naive.
Da købmanden f.eks. en dag siger til dem, at storken på købmandens tag trænger til en mage, drager de 3 drenge ud for at finde en mage til den. Men hvordan ser en mage egentlig ud?
En dag opdager de, at der står en ægte levende drage nede ved Møllen – drengene fanger den og tager den med hjem. De vil vise den til deres lærer næste dag. Mon læreren er glad for det?
Pludselig banker det på døren, og ind kommer Kong Gulerod. Han er en af landevejens svende, der æder mange kilometer hver eneste dag! Drengene synes, han er sjov, og viser ham frem for byens borgere. Kong Gulerod finder frem til sin gamle kæreste, og sammen drager de nu ud i verden, og det eneste, de skal leve af, er kilometer!
Stykket kan laves med ganske få medvirkende, hvor de fleste har dobbeltroller, eller som skolestykke for en hel klasse. Der kan sagtens være mange flere som f.eks. borgere i byen...
Også mindre roller har sange.

Lyt til musikken Lyt til musikken

Lille Virgil (musical)
Alder : 10-12 / 13-15
Medvirkende : 8 - 20
Akter : 1
Varighed : 90 min.
Musik : Musical
Dekorationer : 1
Antal bøger : 20
Noder : Ja

Pris

Lejepris : 800 kr. (ekskl. moms)
Forfatterafgift : 800 kr. pr. opførelse (ikke momspligtig)


Du kan bestille 6 skuespil til gennemsyn.

Musical
CD
Fredensgade 7 • 6000 Kolding • Telefon 75 56 87 88 • E-mail post@danteater.dk