Scoop

Musical af Astrid Hestbech.

Scoop er en musical med ”gang i”, der er masser af sang og dans, og skuespillet på scenen suppleres af forskellige filmsekvenser, som skal optages.
Emil er en genert teenagedreng, der forelsker sig i dejlige Camilla, der går på samme skole som ham. Emil hænger ud med sine venner Theis og Rasmus. Theis er fornuftig og klog, mens Rasmus er et godmodigt tossehoved. Drengene prøver ihærdigt at få Emil til at invitere Camilla på en date.
Emil kan ikke rigtigt finde ud af at spørge Camilla, om hun vil med i biografen, så det bliver ved med at løbe ud i sandet for ham. Da Emil ikke får taget sig sammen til at invitere Camilla ud, bliver Camilla interesseret i klasselæreren, Peter. Han er så voksen og interessant, synes hun.
Efter utallige forviklinger, diverse udflugter m.m. lykkes det alligevel til sidst for Emil at få vundet Camillas gunst. Han er stadig genert og mangler handlekraft, så det ender med, at det er Camilla, der tager initiativet.
Hun synger kærlighedssangen ”Si’ du ka’ li’ mig” til ham ude i skolegården, og sangen slutter med, at Emil endelig tager sig sammen og går hen og giver Camilla et kys.
I stykket optræder der blandt andet en samling poptøser, nogle nørder, en friluftgruppe, nogle små frække rødder, nogle seje basketfyre samt en masse klassekammerater og dansere.
I pausen foregår et serveringsteater (dette kan dog udelades). Med serveringsteater: 1 time og 45 min. Der er indlagt sange på kendte melodier. Husk KODA.

Scoop
Alder : 13-15
Medvirkende : 30 - 40
Akter : 1
Varighed : 75 min.
Musik : Musical
Dekorationer : 1
Antal bøger : 30

Pris

Lejepris : 800 kr. (ekskl. moms)
Forfatterafgift : 600 kr. pr. opførelse (ikke momspligtig)


Du kan bestille 6 skuespil til gennemsyn.

Musical
Fredensgade 7 • 6000 Kolding • Telefon 75 56 87 88 • E-mail post@danteater.dk