En musical med Twist

Musical af Anders Bo Thorsted og Søren Lau Hermansen.

En musical med twist er en morsom musical om en gruppe unge, som forsøger at skrive og opføre deres helt egen musical. Men som du - kære læser - ved, så kan der komme mange sten i skoen, når man bevæger sig ud af den spændende, men bumlede musical-vej. Inden gruppen kan høste frugten af deres anstrengelse, må de kæmpe mod mange forhindringer: Der er den påståelige ungdomsskoleleder, som tydeligvis ikke forstår sand kunst, der er den onde pigegruppe, der konstant forsøger at spolere musicalen - og så er der kærligheden!
For der er problemer mellem kæresteparret Mads og Mette, for hvad gør man som pige, når man skal vælge mellem 9. klasse i sin gode gamle klasse sammen med sin søde kæreste Mads og så en efterskole med et super godt motorlærehold, hvor man kan tyvstarte enhver piges drøm om at blive mekaniker… ?
Ja, problemerne er mange, og om det nogensinde lykkes at få en musical stablet på benene, skal ikke afsløres her, men en ting er sikkert: det er et super sjovt stykke, der er lige til at gå til, og hvis man ikke har ressourcerne til at lave en musical, kan stykket relativt nemt skrives om til et almindeligt teaterstykke. Husk KODA.

En musical med Twist
Alder : 13-15
Medvirkende : 15
Akter : 1
Varighed : 60 min.
Musik : Musical
Dekorationer : 1
Antal bøger : 18

Pris

Lejepris : 800 kr. (ekskl. moms)
Forfatterafgift : 600 kr. pr. opførelse (ikke momspligtig)


Du kan bestille 6 skuespil til gennemsyn.

Musical
Fredensgade 7 • 6000 Kolding • Telefon 75 56 87 88 • E-mail post@danteater.dk