Brainstorm

Musical af Anders Bo Thorsted og Søren Lau Hermansen.

Abbie var ved at være godt træt af at vente, det hele var ved at løbe af sporet, ingen passede deres forpligtigelser. Det var snart 9 pulsslag, siden hun havde indkaldt til stormøde, og ikke én var kommet endnu! Utroligt! Hun tænkte på alt det nye og foruroligende, der skete omkring hende. Hvorfor kunne tingene ikke bare forblive, som de altid havde været? I gamle dage var det noget andet, der behøvede man bare at kalde en gang, og ved næste pulsslag var hovedkontoret helt fyldt. Hun måtte hellere kalde igen. Hun samlede al sin energi og sendte en voldsom impuls ud gennem nervebanen...
Vigtig meddelelse til alle celler, råbte hun. Der afholdes akut rådsmøde i storhjernen. Repræsentanter fra alle væsentlige organer skal indfinde sig øjeblikkeligt. Gentager: Akut rådsmøde i amygdala-kontoret i storehjernen. Arterierne og venerne er lukket for al anden trafik, da der er sygdomstegn i kroppen - vi er i højeste alarmberedskab!
Cirka sådan starter Brainstorm, og Brainstorm er ikke nogen almindelig musical og foregår ikke noget almindeligt sted. Den foregår nemlig inde i kroppen på 14-årige Maria, og her er der ved at ske mærkelige ting… Maria er gået ind i puberteten og ikke nok med det: Maria er blevet forelsket.
Abbie, der er leder af hovedkontoret, bryder sig ikke om disse forandringer og forsøger for alt i verden at fortrænge disse nye følelser… men ikke alle er enige i den beslutning, og det ender i åben krig… en krig om kontrol og kærlighed!
Stykket indeholder kun få roller, der skal spilles af et bestemt køn og er både hylende morsomt, tæske romantisk og oven i købet lærerigt på en gang! Og selvom der er mange roller i stykket, kan det sagtens spilles af et mindre hold skuespillere, da der sjældent er ret mange på scenen ad gangen.
Musik på kendte melodier. Husk KODA.

Brainstorm
Alder : 13-15
Medvirkende : 23
Akter : 1
Varighed : 80 min.
Musik : Musical
Dekorationer : 1
Antal bøger : 26

Pris

Lejepris : 800 kr. (ekskl. moms)
Forfatterafgift : 600 kr. pr. opførelse (ikke momspligtig)


Du kan bestille 6 skuespil til gennemsyn.

Musical
Fredensgade 7 • 6000 Kolding • Telefon 75 56 87 88 • E-mail post@danteater.dk