Hodja fra Pjort (musical)

børnemusical af Ole Lund Kirkegaard. Bearbejder:Danny Bruslund. Komponist:Jes Christensen.

Ole Lund Kirkegaards klassiker om drengen Hodja, der vil ud at opleve verden på sit flyvende tæppe, er her i en nybearbejdet musicaludgave.
Der er 7 nyskrevne sange.
I byen Pjort i et eventyrland kaldet Bulgistan går drengen Hodja rundt og drømmer om at komme ud i verden. Alle folk griner af ham, for han må da være gået fra forstanden. En dag møder han El-Faza, som forærer ham et tæppe – et flyvende tæppe, og nu kan Hodja langt om længe komme ud i den store verden.
Hodja flyver nu til Bulgistans hovedstad Petto, hvor han lander lige midt i et stort marked med gøgl, tryl og boder. Han finder dog hurtigt ud af, at folk kun er ude på at snyde ham for at snuppe hans tæppe fra ham. Heldigvis får han hjælp af en gammel kobbersmed, som også kender til tæppet fra sine drengedage. Hodja må dog meget igennem, før han endelig får sit tæppe igen. Bl.a. møder han den store sultan, der hugger hovedet af folk, såfremt de ikke makker ret!
Stykket kan laves med ganske få medvirkende, hvor de fleste har dobbeltroller, eller som skolestykke for en hel klasse. Der kan sagtens være mange flere, som f.eks. fiskere, lastdragere, handlende og sælgere ved markedsscenen, sultanens koner, vagter osv.
I stykket er beskrevet, hvordan man får Hodja til at flyve, og sceneforslagene er med billedinspiration. Også mindre roller har sange.

Lyt til musikken Lyt til musikken

Hodja fra Pjort (musical)
Alder : 10-12 / 13-15
Medvirkende : 15 - 30
Varighed : 90 min.
Musik : Musical
Antal bøger : 25
Noder : Ja

Pris

Lejepris : 800 kr. (ekskl. moms)
Forfatterafgift : 800 kr. pr. opførelse (ikke momspligtig)


Du kan bestille 6 skuespil til gennemsyn.

Musical
CD
Fredensgade 7 • 6000 Kolding • Telefon 75 56 87 88 • E-mail post@danteater.dk