Rommy og juleøl

Musical af Anders Bo Thorsted og Søren Lau Hermansen.

Narren Narcissimus Shakespearwannabeus har siden 1636 arbejdet ihærdigt på at skrive et stykke, der kunne overgå et af Shakespears berømte skuespil. Efter mindre succes med stykker som “Ham Leth” - et gør-det-selv skuespil - og “En Sær Tømmermands Dram” - et melodrama om en sindssyg tømrers daglige kamp mod alkoholens fristelser - tror han nu på den endelige succes med stykket “Rommy & Juleøl”.
Stykket handler om hovedpersonen Maja, der så gerne vil med klassen ud at drikke juleøl - mest fordi den dejlige Nikolaj også kommer. Problemet er bare, at hele hendes skøre familie hver fredag spiller Rommy - og det kan man jo ikke sådan bare aflyse!
Et skævt plot med skøre personer, men det er desværre ikke hele sandheden.
For skal man være ærlig (og det skal man jo i sådan en synopsis), har Narcissimus Shakespearwannabeus vist ikke helt styr på hverken det der med at skrive stykker eller sin skuespillertrup, der undervejs viser oprørstendenser.
Men hvad det hele ender med, må du selv læse.
Der foreslås sange på kendte melodier, bl.a. Last Christmas, War Is Over (Happy Christmas), Back In The USSR. Der skal i givet fald betales KODA.

Rommy og juleøl
Alder : 13-15
Medvirkende : 18
Akter : 1
Varighed : 70 min.
Musik : Musical
Dekorationer : 1
Antal bøger : 21

Pris

Lejepris : 800 kr. (ekskl. moms)
Forfatterafgift : 600 kr. pr. opførelse (ikke momspligtig)


Du kan bestille 6 skuespil til gennemsyn.

Musical
Fredensgade 7 • 6000 Kolding • Telefon 75 56 87 88 • E-mail post@danteater.dk