Vild i westen

Skuespil af Henning Lindberg.

Det er en fredelig sommerdag i det vilde westen engang tilbage i 1874.
Familien Jensen er netop stået op. Det samme er de lokale indianere og folk i Nobody Town.
Byens redaktør har sat det rygte i gang, at indianerne har planer om at angribe byen. Det er nu langt fra sandt. Indianeren Store Bæver er mere bekymret over sin kone, Lille Klapperslange's dårlige tå. Han beslutter
sig til at tage til byen og lade byens læge se på tåen.
Men rygterne om indianerangrebet breder sig som en steppebrand. Saloonens tre dansepiger Vipser, Lulu og Mimmi er skræmt fra vid os sans.
Mr. Black ser det som en mulighed for få solgt sine geværer. Sherif Strong derimod ser sin position styrket ved et overraskelsesangreb på indianerne.
Familien Jensen får gennem dagen mange besøg, men da dagen går på held mangler familien sine penge, der ellers var gemt godt af vejen.
Hvad er nærmere end at give indianerne skylden og smide dem i fængslet. Der er imidlertid gjort regnskab uden bedstemor Ketty og saloonens ejerinde Rosa Masorelli.
Indianerne vil imidlertid ikke finde sig i, at Store Bæver og Lille Klapperslange er blevet smidt i fængsel, så pludselig truer det store angreb.
Handlingen udspiller sig på flere steder på en gang, selv teatersalen er ikke hellig for personerne i denne forestilling.
Der er udførlige anvisninger på hvordan scenografi og kostumer kan gribes an. Ligeledes har manuskriptet et idékatalog over aktiviteter til brug før, under og efter forestillingen.

Vild i westen
Alder : 10-12
Medvirkende : 15 - 25
Akter : 1
Varighed : 60 min.
Musik : Intet
Dekorationer : 1
Antal bøger : 20

Pris

Lejepris : 800 kr. (ekskl. moms)
Forfatterafgift : 500 kr. pr. opførelse (ikke momspligtig)


Du kan bestille 6 skuespil til gennemsyn.

Fredensgade 7 • 6000 Kolding • Telefon 75 56 87 88 • E-mail post@danteater.dk