Den magiske maskine

Eventyrkomedie af Knud Gram.

De tre børn Edison, Edisine og lille Ohm er, som navnene antyder, meget kloge. Desværre er der sket det, at under fødslerne er al forældrenes intelligens overført til børnene, og Åge og Åses hjerner er skrumpet ind, så de bestemt ikke fremstår som særligt kloge.
Da børnene hver dag får serveret kogte rundstykker og lunede æg fra mor Åses køkken, og far Åge er stolt over at kunne sætte tre klodser oven på hinanden - beslutter de, at noget må der ske.
Derfor bygger de en kæmpestor maskine, der med lys og knapper, i røg og damp, er i stand til at rejse i tid og rum - i drøm og fantasi.
I maskinen rejser de nu rundt og samler de ting, der er nødvendige for at lave en “kraftdeflibreringintelligenshydrator” - så det måske bliver muligt at tilbageføre lidt af forældrenes tabte intelligens, så morgenmaden kan blive lidt mere spændende.
Undervejs er de blandt andet til pædagogkongres, på planeten Ranuki, i Mafialand - og hele fortællingen kædes sammen af en sød fortællerfinke. Men dette er aldrig gjort før - opgaven er ikke nem at løse, men børnene er kloge, og hvem ved, hvad der sker!
I stykket er der indlagt forslag til sange samt dansescener, så det er muligt at få mange aktører på scenen, hvis det ønskes.

Den magiske maskine
Alder : 10-12 / 13-15
Medvirkende : 25 - 60
Akter : 1
Varighed : 75 min.
Musik : Lidt
Dekorationer : 1
Antal bøger : 40
Noder : Ja

Pris

Lejepris : 800 kr. (ekskl. moms)
Forfatterafgift : 600 kr. pr. opførelse (ikke momspligtig)


Du kan bestille 6 skuespil til gennemsyn.

Sang
Fredensgade 7 • 6000 Kolding • Telefon 75 56 87 88 • E-mail post@danteater.dk