Den grimme kælling

Musical af Knud Gram.

Den “store” digter K.C. Andersen, der vistnok er tip-tip-tip-tip-oldebarn af en meget kendt digter, har giftet sig igen. Som det desværre så ofte går, når en kvinde er blevet godt gift, forfalder de hurtigt - og Matronine er lynhurtigt blevet en grim kælling, der hader børn. De tre børn i familien: Frederik (F.C.), Anisette (A.C.) og lille William, der er træt af sit navn (WC) - er ikke tilfredse med situationen og beslutter, at noget må der gøres.
På væggen hænger en gammel lighter - vistnok et arvestykke - og da de en dag prøver den, sker der pludselig ting og sager.
Sammen med Hund med øjne så store som femogtyveører rejser de nu rundt i forskellige eventyr for at hente forskellige effekter, så de kan blande en stærk drik, der måske vil få den grimme kælling til at blive en yndig og blid digterkone.
Dette er ikke nogen nem opgave - om det lykkes, ved ingen før sidste akt! I stykket er der indlagt forslag til sange samt et par dansescener, så det er muligt at få mange aktører på scenen.

Den grimme kælling
Alder : 10-12 / 13-15
Medvirkende : 40 - 50
Akter : 2
Varighed : 75 min.
Musik : Musical
Dekorationer : 3
Antal bøger : 40
Noder : Ja

Pris

Lejepris : 800 kr. (ekskl. moms)
Forfatterafgift : 600 kr. pr. opførelse (ikke momspligtig)


Du kan bestille 6 skuespil til gennemsyn.

Musical
CD
Fredensgade 7 • 6000 Kolding • Telefon 75 56 87 88 • E-mail post@danteater.dk