Catwalk

Cindy og de 7 gadebørn
ungdoms-musical af Tina Buchholtz.

Simon Hvid, som har sæbefabrikken Snehvide, og hans kone har sammen datteren Cindy. Moderen dør imidlertid, mens Cindy er ganske lille. Han gifter sig igen med den smukke Zelma, som har været topmodel for Snehvide. Zelma er en selvoptaget kvinde, der ikke kan forestille sig et liv uden at være "berømt" - og hun drømmer om at få sin egen Tv-station så hun kan producere sit eget show: Catwalk hvor hun selvfølgelig selv er hovedstjernen.
Vi møder igen Simon Hvid, der nu er en syg mand. Han ved at han skal dø og tager afsked med først sin datter Cindy - som han giver en medaljon - og herefter Zelma.
Zelma lader som om hun er ked af det, men glæder sig til at arve Simon Hvids penge, og sammen med sin håndlanger Pusher forfalsker hun Simon Hvids testamente, så Cindy intet arver. Hun sælger sæbefabrikken som må lukke og flytte til Indien. Cindy er ganske uvidende om, at Zelma har forfalsket testamentet, og hun deltager som danser i Zelmas Catwalk-show, som nu er en realitet. Her møder hun Sean - en ung flot mand - der skal være sanger i samme show. Da han hører Cindy synge, tiltrækkes han straks af hende.
Zelma er som i den oprindelige historie i besiddelse af et magisk spejl og da det går op for Zelma, at Cindy har vokset sig smukkere end hende, laver hun en drik, der skal give Cindy det totale hukommelsestab. Zelma får Pusher til at give hende giften og smide hende i en baggård. Cindy bliver fundet af 7 gadebørn, der lever af at stjæle på banegården for småforbryderen Rex. Han har givet dem øgenavne som dværgene fra Snehvide-eventyret og Cindy tilstedeværelse fuldender blot hans lille gruppe - som han siger: Vi står lige og mangler en Snehvide. Om natten synger gadebørnene i en baggård og Cindy bliver kendt. Rygtet om hendes nye liv når Zelma, der nu vil have hende slået ihjel. Men Sean leder efter Cindy og finder hende. Gennem hans tro på hende og deres begyndende venskab får hun langsomt hukommelsen tilbage. Pusher, der ikke er helt sikker på at Zelma kan give ham de penge, han gerne selv vil have, opsøger Rex for at få udleveret Cindy. Han tænker, at hvis han redder hende og fortæller hende om Zelma - så vil han blive rigeligt belønnet. Men Rex stoler ikke på ham og ender med at true ham. Pusher ved, at Zelma vil af med Cindy, og at hun vil opsøge Rex. Han går til politiet og de bliver foran Cindy, Sean og de 7 gadebørn afsløret som de forbrydere, de er. Cindy arver nu sin far. Hun kan ikke redde fabrikken, men hun vælger at videreføre Catwalk som et musik- og danseprogram, hvis overskud skal sørge for at gadebørn kan komme væk fra gaden og ikke behøve at stjæle.

Catwalk
Cindy og de 7 gadebørn
Alder : 13-15
Medvirkende : 20
Varighed : 90 min.
Musik : Musical
Dekorationer : 2
Antal bøger : 23
Bipersoner : Ja
Noder : Ja

Pris

Lejepris : 800 kr. (ekskl. moms)
Forfatterafgift : 600 kr. pr. opførelse (ikke momspligtig)


Du kan bestille 6 skuespil til gennemsyn.

Musical
Fredensgade 7 • 6000 Kolding • Telefon 75 56 87 88 • E-mail post@danteater.dk