Prins Potaske

Eventyrkomedie af Carsten Gjerløv.

En ung prins bliver godt og grundigt plaget af sine dumme, grimme og overforkælede brødre og evigt irettesat af sine forældre.
Det hele bliver meget trist, da hans brødre bliver inviteret til fest uden ham. Han må blive hjemme og vaske og ordne alting. Men heldet er med vores unge ven, da et par fe-elever tilfældigvis dukker op. De har brug for en prøvekanin til deres trylleøvelser.
Desværre bliver han tryllet om til en gorilla, hvilket han fuldstændig overser og tager glad til fest alligevel. Fortryllelsen ophæves ved midnat.
Til festen løber alle skrigende bort i rædsel, da de ser og tror, at prins Potaske er en rigtig gorilla. Dog ikke hans intetanende brødre, der tæsker ham, så han må flygte.
Udenfor møder han prinsesse Darla Jensen, først som gorilla, men da klokken slår tolv, bliver han sig selv igen. I forskrækkelse løber han sin vej, men taber sine bukser. Dem samler Darla Jensen op og forsøger at finde prinsen, der kan passe dem.
Mon det lykkes hende? Det skal ikke røbes her. Men det skal dog nævnes, at alle tilfældige lighedspunkter med et andet kendt eventyr er utilsigtet.

Prins Potaske
Alder : 7-9 / 10-12
Medvirkende : 15 - 20
Varighed : 30 min.
Musik : Intet
Dekorationer : 1
Antal bøger : 20

Pris

Lejepris : 700 kr. (ekskl. moms)
Forfatterafgift : 500 kr. pr. opførelse (ikke momspligtig)


Du kan bestille 6 skuespil til gennemsyn.

Fredensgade 7 • 6000 Kolding • Telefon 75 56 87 88 • E-mail post@danteater.dk