Girl Squad

ungdoms-musical af Søren Vestergaard Nielsen.

Onde agenter, gode agenter og en gal videnskabskvinde og et forkælet girlband. Det er hovedingredienserne i Girl Squad, der er noget så unikt som en action-thriller-komedie i teaterform. Normalt kræver action og agenter en masse kameraer og en stor pose penge, men dette stykke kan realiseres helt uden computergenererede effekter og store eksplosioner.
Handlingen er kompliceret og aldeles blottet for sund fornuft, som det passer sig inden for agentgenren:
De onde agenters leder er så skuffet over at være blevet vraget til alskens reality-musikprogrammer som Idols, Popstars og Stjerne for en aften, at hun kidnapper et populært girlband for at lade sin trofaste videnskabsmand klone dem i en uendelighed. Planen er at fylde hele Jorden med girlbands, så der ikke længere er noget specielt eller attråværdigt ved at være popstjerne. Heldigvis for de ildestedte syngesild er der også en flok gode agenter, der kaster sig frygtesløst ind i kampen for at beskytte dem. Agenterne opdager dog hurtigt, at selv umanerligt onde agenter er nemmere at håndtere end en flot egocentriske divaer, for hvem stjernenykker er alt for fattigt et ord.
Girl Squad er et ensemble-stykke uden egentlige hovedroller, så selv om stjernenykker er en del af handlingen, er de næppe mulige at rende rundt med bag scenen.
16 pigeroller. 1 drengerolle.

Girl Squad
Alder : 13-15
Medvirkende : 17
Varighed : 45 min.
Musik : Musical
Dekorationer : 1
Antal bøger : 20

Pris

Lejepris : 800 kr. (ekskl. moms)
Forfatterafgift : 500 kr. pr. opførelse (ikke momspligtig)


Du kan bestille 6 skuespil til gennemsyn.

Musical
Fredensgade 7 • 6000 Kolding • Telefon 75 56 87 88 • E-mail post@danteater.dk