En skønne dag, Maria

Musical af Anne Barfoed og Leif Nielsen. Komponist:Anders Barfoed.

En skønne dag, Maria er en dramatisk musical om, hvad der skete i Jerusalem efter Jesu opstandelse. Om de rygter, der var i omløb. Om forvirringen. Om angsten og uroen. Vi møder en engel, der ikke er meget for at rykke ud med sit budskab, et beruset selskab, der tumler ind og ud af historien og disciple i mange forskellige udgaver... skrækslagne, brovtende, søgende og dybt tvivlende. Musicalen er en præsentation af mennesker og begivenheder, men den handler først og fremmest om tro. Hvordan går det til, at troen får plads i menneskers liv? Musicalens hovedfigur giver et bud på dette. Vi følger Maria Magdalene hele vejen. Gennem alt det, der kalder troen frem, og alt det, der holder den tilbage. Musicalen slutter med pinsedagen – troens store fest.
Musicalen har sit musikalske forbillede i Jesus Christ Superstar. Det er en gennemkomponeret symfonisk rockmusical med en varighed på ca. 1½ time. Der er smagsprøver fra mange forskellige rytmiske musikgenrer. Der er jazz, folk, rock, calypso og à la cabaret. Der er smukke ballader, heftige duetter og energifyldte danse.
Det er en stor forestilling, der virkelig giver mulighed for at prøve kræfter med scenografi og koreografi - og plads til musiske udfoldelser.

En skønne dag, Maria
Alder : 16+ / Voksne
Medvirkende : 20 - 50
Varighed : 100 min.
Musik : Musical
Antal bøger : 30
Herrer : 13
Damer : 6
Bipersoner : Ja
Noder : Ja

Pris

Lejepris : 800 kr. (ekskl. moms)
Forfatterafgift : 1250 kr. pr. opførelse (ikke momspligtig)


Du kan bestille 6 skuespil til gennemsyn.

Musical
Fredensgade 7 • 6000 Kolding • Telefon 75 56 87 88 • E-mail post@danteater.dk