Roses rejse

Skolekomedie af LG Jensen.

Rose er en ganske almindelig pige i en grå og kedelig verden. En dag går det op for hende, at hun har mistet det, sin livskraft, sin gnist, måske endda sin sjæl? Hun gør oprør mod hverdagen og drager ind i et forunderlig univers i sin søgen på det, der kan hele hendes sjæl. På sin rejse møder hun både morsomme, bizarre og uhyggelige optrin. Der er for eksempel Skafferen, der lever på et lokum og redder alle de ting, menneskene smider væk. Der er den mystiske lille pige og den gamle kone med kaninen, der egentlig er en fugl. Og så er der selvfølgelig De Psykotiske Synkronsvømmere, som Rose støder på i Ørkenen, mens hun leder efter Julemanden, der er gået på rekreation. Endelig er der Kagemanden, indbegrebet af uhygge, der lever af frygt og laver pandekager af sine ofres knuste knogler. Alle disse skæve personligheder udgør i virkeligheden Roses personlighed, og det viser sig, at det, hun søger, er at finde i hende selv. Lyder det bizart? Det er det også. Roses Rejse er spækket med kvikke, mundrette replikker, der serveres med masser af grin og eftertænksomhed.
En eksistentiel komedie for hele familien. Børnene blandt publikum vil have noget at grine af, og de voksne vil få noget at tænke over.
OBS! Dette stykke er uden musik, men "Roses rejse" findes også i en musicalversion, hvor handlingen er krydret med kendte sange af bl.a. Sebastian, Gnags og Søs Fenger.

Roses rejse
Alder : 10-12
Medvirkende : 10 - 40
Varighed : 45 min.
Musik : Intet
Dekorationer : 1
Antal bøger : 20

Pris

Lejepris : 800 kr. (ekskl. moms)
Forfatterafgift : 500 kr. pr. opførelse (ikke momspligtig)


Du kan bestille 6 skuespil til gennemsyn.

Fredensgade 7 • 6000 Kolding • Telefon 75 56 87 88 • E-mail post@danteater.dk