Eventyret om prins Pingo

Musical af Bent Kværndrup.

Et eventyr om en prins, der leder efter en rigtig prinsesse.
Alt bliver afprøvet, måske lige på nær ærten under 20 dyner? Tre pingviner hjælper os rundt i verden: til modeshows, til koncert, i hæren, på TV, til pressekonferencer, på kongeslotte, i Frankrig, på Grønland, samt i sol og varme på den anden side af Jorden - kender du historien? Ellers gør pressen og de kulørte sladderblade det!
De er på pletten, når Frede spiller fodbold, skolekomedie eller kæmper sig igennem strabadserne i frømandskorpset. Når prins Pingo og Maja falder for hinanden ved en kapsejlads på den anden side af Jorden! … Der er ikke et øje tørt, ej heller når Prins Pingo og Maja Mcdonald foran en hel nation siger ja til hinanden.
Musikken spænder fra kendte sange fra den "danske" sangskat omsat til rockende rytmisk musik til nutidig pop og rock, som bare passer ind i musicalens handling, f.eks. Shu-bi-duas "Danmark", Zididadas "Prinsesse" og Rod Stuarts "I am Sailing".
Lyder det velkendt? Så bliver du alligevel overrasket, ikke over slutningen - for den har vi ikke pillet ved, men over de mange muligheder, der er i musicalen, samt alle de gruelige mange ting, en prins skal igennem for endelig at finde lykken!
Der skal betales KODA ved anvendelse af de foreslåede melodier.

HUSK! At indberette musikken til KODA.

Eventyret om prins Pingo
Alder : 10-12
Medvirkende : 25 - 40
Varighed : 60 min.
Musik : Musical
Antal bøger : 30

Pris

Lejepris : 800 kr. (ekskl. moms)
Forfatterafgift : 500 kr. pr. opførelse (ikke momspligtig)


Du kan bestille 6 skuespil til gennemsyn.

Musical
Fredensgade 7 • 6000 Kolding • Telefon 75 56 87 88 • E-mail post@danteater.dk