Kufferterne

ungdoms-musical af Per Bertelsen. Komponist:Niller Johansen.

7. klasse får besøg af en amerikansk advokat midt i en idrætstime. Han fortæller, at de skal modtage en arv efter Daniel Otzen fra Amerika, hvis forældre stammer fra deres by.
Børnene snakker straks om, at de skal arve en eller anden rig onkel fra Amerika. Det viser sig dog hurtigt, at de har arvet en masse kufferter, som stykket igennem bliver kørt på scenen af de to dragere Hansen og Jensen.
Kufferterne indeholder alle mulige ting fra Daniel Otzens eventyrlige liv. I hver kuffert er der et brev, som fortæller en spændende historie. Historierne handler f.eks. om Al Capone, flodbåden Proud Mary, Batman, Woodstock og spilles i sketchagtige sekvenser på scenen.
Kufferterne indgår elegant både som kulisser, rekvisitter og gymnastikredskaber i en sjov og spændende historie, som - ud over tilbageblikkene i Daniel Otzens liv - også indeholder en spændingshistorie, hvor Taxaforce1 fra Amerika, Sejebanden fra 9. klasse, elever og lærere mødes i den lokale kirke ved Daniel Otzens kiste til en overraskende slutning.

Lyt til musikken Lyt til musikken

Kufferterne
Alder : 13-15
Medvirkende : 23 - 50
Varighed : 60 min.
Musik : Musical
Dekorationer : 1
Antal bøger : 40
Bipersoner : Ja
Noder : Ja

Pris

Lejepris : 800 kr. (ekskl. moms)
Forfatterafgift : 500 kr. pr. opførelse (ikke momspligtig)


Du kan bestille 6 skuespil til gennemsyn.

Musical
CD
Fredensgade 7 • 6000 Kolding • Telefon 75 56 87 88 • E-mail post@danteater.dk