Fyrtøjet (Baad)

eventyr-musical af Jan Baad.

Fyrtøjet oversat til nutiden. Det lyder underligt, men idéen er slet ikke så tosset.
En heks har siddet foran sin computer de sidste 30 år og har slet ikke lagt mærke til, at tiden gik. Da hun ser sig selv i spejlet, bliver hun forfærdet over sin alderdom.
Den eneste, der kan give hende svar på, hvordan hun får sin ungdom tilbage, er supercomputeren Megamagnum, som kun kan kontaktes gennem en gammeldags mobiltelefon. Man kan kun vinde den i spil som en sidegevinst til hovedpræmien på 10 mio. kr, men det er med livet som indsats. Hun lokker en ung mand på opgaven - og han vinder. Den unge mand beholder imidlertid både millionerne og telefonen og lever et vildt liv. En dag ser han en popstjerne i fjernsynet og bliver straks forelsket. Han vædder med sine drukkammerater, om han kan få fat i hende inde for 24 timer. Han taber selvfølgelig og mister alle sine penge. Men han er stadig forelsket. Ved et tilfælde kommer han i tanker om telefonen - og Megamagnum hjælper ham nu til at få popstjernen. Han bliver imidlertid fanget af hendes onde manager og beskyldt for at spionere på alle de kendte - og derfor overdraget til politiet.
Da dommen er afsagt, får han ret til et sidste ønske. Han finder Megamagnum frem - og manageren afsløres som de kendtes spion. Popstjernen får han naturligvis til sidst.
Kan spilles for hele skolen - også af de store for de små.

Lyt til musikken Lyt til musikken

Fyrtøjet (Baad)
Alder : 10-12
Medvirkende : 20 - 25
Varighed : 60 min.
Musik : Musical
Dekorationer : 1
Antal bøger : 30
Noder : Ja

Pris

Lejepris : 800 kr. (ekskl. moms)
Forfatterafgift : 600 kr. pr. opførelse (ikke momspligtig)


Du kan bestille 6 skuespil til gennemsyn.

Musical
CD
Fredensgade 7 • 6000 Kolding • Telefon 75 56 87 88 • E-mail post@danteater.dk