Frank Fuchs & Ko

ungdoms-musical af Jørn Hansen.

7.b får som opgave at stå for underholdningen ved byfesten i Sengeløse og derved tjene penge til indretning af det nye ungdomshus. De får hjælp af det topprofessionelle københavnske managementfirma “Frank Fuchs & Ko”, der har stor know how inden for underholdning. Hvad de unge mennesker ikke ved er, at “Frank Fuchs & Ko.” er gået konkurs og p.t. lever af kontanthjælp og derfor er sendt i jobtræning i Sengeløse.
Det lykkes ved fælles hjælp at få et program stablet på benene, men der er mange konflikter og morsomme situationer undervejs. Stykket kulminerer med afholdelse af byfestdagen med en overraskende happy ending…
Ud over de to plattenslagere Frank Fuchs og Ib møder vi flg. grupper og enkeltpersoner:
Klassens poptøser “The Dubees”, hestepigerne, outsiderne og enspænderen. Og blandt drengene: “De seje”, fodboldspillerne, nørderne og ikke mindst klassens klovn, Birger, der spiller en ret afgørende rolle for handlingen. Og så er der flg. “voksenroller”: Borgmesteren, politibetjenten, den syngende mor “Evy Frida Carr” og endelig den aldrende rock’n’roll-stjerne Andy “Elvis” Mortensen.
5 sange indenfor dancegenren, 3 rock’n’roll-numre, 1 rap, 2 popballader, 2 rock/swingnumre. Masser af muligheder for koreografi.

Lyt til musikken Lyt til musikken

Frank Fuchs & Ko
Alder : 13-15 / 16+
Medvirkende : 25
Varighed : 100 min.
Musik : Musical
Antal bøger : 25
Bipersoner : Ja
Noder : Ja

Pris

Lejepris : 800 kr. (ekskl. moms)
Forfatterafgift : 660 kr. pr. opførelse (ikke momspligtig)


Du kan bestille 6 skuespil til gennemsyn.

Musical
CD
Fredensgade 7 • 6000 Kolding • Telefon 75 56 87 88 • E-mail post@danteater.dk