Hem'ligheder

Musical af Lene Rask. Komponist:Niels Christiansen.

To søstre og deres mor er samlet for at skrive en sang til en konfirmation. Der er lagt op til, at de skal hygge sig, men de to søstre er så forskellige, at de ikke kan lade være med at prøve at belære hinanden om livets værdier.
Diskussionen udvikler sig, og moderen beslutter sig for at blande sig med en historie om sin ungdom. Vi får et flashback, fra da moderen ved et uheld blev gravid med den første datter, hvorfor hun giftede sig med faderen.
Den hemmelighed fører til, at også den ældste datter fortæller en historie fra sin ungdom i 70’erne, hvor hun i et miljø med fri hash og fri sex blev gravid, men fik foretaget en abort.
Den yngste datter må herefter også hoste op med sin historie om, hvordan hun i starten af 80’erne blev ansat som kontorelev i et større firma og blev narret til andet end arbejde af sin chef.
Gennem forløbet er det lykkedes dem at gøre konfirmationssangen færdig – og vi kan så blot vente på, hvilke erfaringer konfirmanden skal gøre sig, før hun finder den rigtige vej.

Lyt til musikken Lyt til musikken

Hem'ligheder
Alder : 13-15 / 16+
Medvirkende : 15 - 25
Varighed : 75 min.
Musik : Musical
Dekorationer : 5
Antal bøger : 20
Noder : Ja

Pris

Lejepris : 600 kr. (ekskl. moms)
Forfatterafgift : 550 kr. pr. opførelse (ikke momspligtig)


Du kan bestille 6 skuespil til gennemsyn.

Musical
CD
Fredensgade 7 • 6000 Kolding • Telefon 75 56 87 88 • E-mail post@danteater.dk