Computer-koks og kærlighed

Musical af Ejvind Guldfeldt.

Handlingen tager fat i aktuelle emner som den første forelskelse, venskab, computer- og interneteufori.
Vi tages med som tilskuere til 3 dage i Svends liv, hvor en blanding af nysgerrighed, tilfældigheder og ungdommeligt overmod bringer ham i konflikt med både venner, skole, familie og efterretningstjenesten - så Svends verden går helt i koks.
Sammen med vennen Per er han ivrig internet-surfer og computernørd. Drengene chatter gerne og kommer på den måde i kontakt med en pige, som Svend skal mødes med på byens værested. Chatteren viser sig at være en pige fra klassen, som Svend i forvejen har et godt øje til - og han bliver gjort godt til grin.
Ved en tilfældighed er det også lykkes Svend og Per at komme ind i politiets hemmelige arkiver, hvorfor de får efterretningstjenesten på nakken.
Og som om det ikke var nok, så har drengene pga. spændingen ikke nået at skrive deres danske stile, hvorfor de låner et par stykker på internettet. Desværre har deres lærer tidligere rettet samme materiale...
Sammen med Per og en lærer med hjertet på rette sted får Svend sat sit liv på skinner igen på en festlig måde.
Musicalen er et harmonika-projekt, som kan opføres med et meget varierende antal elever – fra en klasse til hundrede. Der er rig mulighed for anvendelse af video/computereffekter etc.

Lyt til musikken Lyt til musikken

Computer-koks og kærlighed
Alder : 13-15
Medvirkende : 18
Varighed : 75 min.
Musik : Musical
Dekorationer : 1
Antal bøger : 25
Bipersoner : Ja
Noder : Ja

Pris

Lejepris : 800 kr. (ekskl. moms)
Forfatterafgift : 500 kr. pr. opførelse (ikke momspligtig)


Du kan bestille 6 skuespil til gennemsyn.

Musical
CD
Fredensgade 7 • 6000 Kolding • Telefon 75 56 87 88 • E-mail post@danteater.dk