Cirkus Badutski

Skolekomedie af Jan Baad.

I tyggegummibandens hule er der problemer. Deres skole trues af lukning, bl.a. fordi skoleinspektøren bruger det meste af sin tid på at prøve at lave tyggegummibobler - det er endnu ikke lykkedes ham.
Vores bande har derfor købt en hestesko, som skal bringe skolen lykke. Samtidig kommer et cirkus til byen, og vi og banden overværer, hvordan artisterne leverer hver deres mislykkede præsentation som reklame for aftenens forestilling.
Da børnene kommer tilbage til hulen, er skoen væk - og de er overbeviste om, at nogen fra cirkus har taget den. Nu går jagten ind, og børnene besøger samtlige artister for at finde skoen. I den forbindelse hjælper de mere eller mindre frivilligt til, at alle artisternes numre efterhånden lykkes.
Aftenens forestilling bliver en ubetinget succes - bl.a. takket være vores bande... men hvem har hugget skoen?
Stykket er halvt traditionel skolekomedie og halvt artisteri. Hvis resultatet af forestillingen skal være godt, er det derfor vigtigt, at I gør meget ud af cirkusnumrene - det er alle tiders mulighed for at kombinere den traditionelle indstudering med masser af skæg og ballade.

Cirkus Badutski
Alder : 10-12
Medvirkende : 18 - 25
Varighed : 75 min.
Musik : Intet
Dekorationer : 2
Antal bøger : 20

Pris

Lejepris : 700 kr. (ekskl. moms)
Forfatterafgift : 500 kr. pr. opførelse (ikke momspligtig)


Du kan bestille 6 skuespil til gennemsyn.

Fredensgade 7 • 6000 Kolding • Telefon 75 56 87 88 • E-mail post@danteater.dk