En for alle og alle for en

eventyr-spil af Lene Langkow Saaek.

Eller ”Historien om hvad der foregik i Æbleskoven en sensommerdag”.
Gulla - kaldet Gråmus - må ikke være med til at lege sammen med de andre piger, de finder hende for kedelig. En dag går de øvrige piger i klubben på æblerov i skoven. Gulla advarer dem, men de vil ikke høre efter hende.
Gulla er rigtig ked af det, fordi hun ikke må være med i gruppen, og går ned til bækken for at smide de æbler væk, de andre ikke ville have. Her møder hun vandpigen Søvlia-Diamanda-Stejerguld-Månestråle, kaldet Blob, som gerne vil lege med Gulla, men da hun hører blob-lyde fra vandet, trækker hun Gulla med ind i skoven.
De andre piger har plukket æbler og er blevet fanget af træets magt. Blob og Gulla har opdaget dem, men da de hører lyde, gemmer de sig. To tørklædehekse kommer gående, og lidt efter kommer hatteheksene.
Vi møder også hr. Glumse, der leder efter et vigtigt dokument, myldremus og frøken Pomsel – til sidst kommer brøletrolden, som hele tiden brøler på mad - og han øjner pigesteg med æbler. Pigerne skriger, og Gulla vil hjælpe, men Blob ved ikke rigtigt, for pigerne har jo ikke været særlig rare ved Gulla. Til sidst kommer Blobs irriterende lillebror. Nu er de der allesammen - og når man hjælpes ad, skal det nok gå.

En for alle og alle for en
Alder : 7-9 / 10-12
Medvirkende : 12
Varighed : 45 min.
Musik : Lidt
Dekorationer : 1
Antal bøger : 15
Bipersoner : Ja
Noder : Ja

Pris

Lejepris : 800 kr. (ekskl. moms)
Forfatterafgift : 500 kr. pr. opførelse (ikke momspligtig)


Du kan bestille 6 skuespil til gennemsyn.

Sang
Fredensgade 7 • 6000 Kolding • Telefon 75 56 87 88 • E-mail post@danteater.dk