Av for himlen

Crazy-komedie af Jørgen Minor.

I Himlen er der problemer på St. Peters kontor. Med 6-7 milliarder sjæle at holde styr på er opgaven næsten uoverskuelig – hvem skal i Himlen, og hvem skal den anden vej?
Og venteafdelingen for de usikre, Hotel Limbo, er overfyldt.
Smarte folk overbeviser St. Peter og hans arbejdsgiver om, at en super-computer er løsningen. Men alle kender jo trængslerne med overgangen til edb. Bedre bliver det ikke af, at nogle af de gamle kartotekskort ikke er helt fine i kanten, og at den nye computer ligefrem mener, at nogle af de faste beboere egentlig skulle opholde sig et helt andet sted.
Samtidig får Sokrates under et slag golf overbevist Vorherre om den gode idé i, at Freud, Darwin, Sokrates selv og andre af veteranerne får lov til at bryde den himmelske trummerum ved at indbyde til fest for alle 7 himle og opføre et Shakespeare-skuespil.
Prøverne går i gang, og den himmelske forvirring bliver total. Rundt i dette kaos går fru Hansen og leder efter sin Hansen. Han havde forudsagt, at han ville være at finde på en lille lyserød sky med en bajer i hånden. Fru Hansen finder mange skyer, men ingen, hvor der serveres øl. Fra kulissen kommenterer en naiv Rafael-engel og hendes modpart hele tiden handlingen.
Slutningen er på én gang barok og tankevækkende.

Av for himlen
Alder : 13-15 / 16+
Medvirkende : 21
Varighed : 90 min.
Musik : Intet
Antal bøger : 23

Pris

Lejepris : 800 kr. (ekskl. moms)
Forfatterafgift : 500 kr. pr. opførelse (ikke momspligtig)


Du kan bestille 6 skuespil til gennemsyn.

Fredensgade 7 • 6000 Kolding • Telefon 75 56 87 88 • E-mail post@danteater.dk