Jagten på den gale professor

Skolekomedie af Peter Tjørnholm.

Vi befinder os i en almindelig dansk skolegård. Her er firkløveret Anne, Dick, Irene og Carsten godt irriterede over deres klassekammerat Ulrik, der klistrer sig op af den geniale fysiklærer dr. Data.
Børnene opsnapper nogle mystiske bemærkninger, og da skoleinspektøren næste dag meddeler, at den stenrige Henriette von Milliard er blevet kidnappet - og at dr. Data er syg - lægger børnene hurtigt to og to sammen, og jagten på den gale professor går ind!
Det viser sig, at professoren har bygget en maskine, der kan dematerialisere mennesker og transportere dem gennem tid og rum.
Hermed er scenen sat for en spændende forbryderjagt, der fører dens hovedpersoner gennem en tidsrejse på over 1000 år!
Vi oplever middelalderen med al dens overtro og gru, hekseprocesser og meget mere, og det kommer til at se sort ud for børnene, da “tidsstrålen” er lige ved at blive ødelagt af afsindige præster. De når det i sidste øjeblik og bliver herved sendt til en eventyrlig fremtidsverden, hvor børnene bl.a. ikke behøver at gå i skole...
Hvordan vil det gå firkløveret i denne mærkelige verden? Vil det lykkes dem at redde Henriette, før det er for sent? Eller vil dr. Data opnå det verdensherredømme, han higer efter?
En spændende og actionfyldt skolekomedie med masser af kreative opgave for en eller to klasser.

Jagten på den gale professor
Alder : 10-12
Medvirkende : 15 - 29
Akter : 1
Varighed : 75 min.
Musik : Intet
Dekorationer : 3
Antal bøger : 30

Pris

Lejepris : 650 kr. (ekskl. moms)
Forfatterafgift : 550 kr. pr. opførelse (ikke momspligtig)


Du kan bestille 6 skuespil til gennemsyn.

Fredensgade 7 • 6000 Kolding • Telefon 75 56 87 88 • E-mail post@danteater.dk