Røverbanden Sodoham

børne-musical af Jørgen Hartung Nielsen og John Holck.

I Lange-Jens’ røverhule er der sure miner, fordi byttet efter de indbringende røvertogter ender i Lange-Jens’ egne lommer.
I landsbyen er bytinget kaldt til råd, fordi røverne har taget Ane til fange, og man beslutter at sætte en stopper for plyndringerne.
Og ude i skoven har landsbybørnene og røverbørnene mødt hinanden. De indser, at de har meget til fælles og indgår et venskab og en aftale, som omfatter Anes løsladelse.
Ane bliver løsladt, men hun er ikke længere hævntørstig, fordi visse følelser er opstået i røverlejren... Byen har imidlertid rustet sig til det store opgør, og en af landsbyens tidligere beboere har skumle planer.
Begivenhederne tager pludselig fart, og røverne bliver dømt til hængning. Dog er der nogen, der har glemt at feje for egen dør - og nogen, der har glemt, at der er en grund til, at røverne lever, som de gør.
Da en budbringer pludselig kundgør, at landet er i krig, må parterne forenes, og smålighed, fordomme og egoisme må vige for den fælles opgave. Og som det sig hør og bør, får Ane naturligvis sin røver til sidst...
Røvermusikken fås på CD, og der er alle muligheder for at lave en festlig forestilling med masser af stemning og humor.

Lyt til musikken Lyt til musikken

Røverbanden Sodoham
Alder : 10-12
Medvirkende : 24 - 35
Varighed : 60 min.
Musik : Musical
Dekorationer : 3
Antal bøger : 25
Noder : Ja

Pris

Lejepris : 800 kr. (ekskl. moms)
Forfatterafgift : 600 kr. pr. opførelse (ikke momspligtig)


Du kan bestille 6 skuespil til gennemsyn.

Musical
CD
Fredensgade 7 • 6000 Kolding • Telefon 75 56 87 88 • E-mail post@danteater.dk