Fredag den 13.

musical af Jørgen Hartung Nielsen og John Hartung Nielsen.

Nogle børn leger på et loft. I en gammel kiste finder de en bog fra 1800-tallet. Bogen er formet som en spillebog (du er selv hovedpersonen). Børnene læser i den, at fredag den 13. vil en frygtelig forbandelse bryde løs. Forbandelsen er... at man mister evnen til at lære!
Børnene opfatter det først som noget opdigtet vås, men gribes alligevel af en spilledille. De læser de første sider af bogen og er pludselig midt i begivenhederne. De åbner et gammelt skab, og et monsterlignende væsen viser sig for dem og giver dem de første oplysninger om, hvordan de skal komme videre. Og hvis de ikke når frem til troldens slot inden den 13., så vil forbandelsen gælde. De går ind i skabet og bliver ledt gennem Dødningegrotten, den talende skov, rummet uden døre, insektgrotten - og til sidst: troldmandens slot!
Når de det inden fredag den 13.? En spændende gyser, der rummer et væld af spændende muligheder for scene og dekoration. Der skal gøres en del ud af lyssætning, og special effects som stroboskoplys, UV-sminke, røg på scenen etc. kan anvendes i rigt mål og vil begejstre publikum.

Lyt til musikken Lyt til musikken

Fredag den 13.
Alder : 10-12
Medvirkende : 20 - 40
Varighed : 90 min.
Musik : Musical
Antal bøger : 25
Noder : Ja

Pris

Lejepris : 800 kr. (ekskl. moms)
Forfatterafgift : 500 kr. pr. opførelse (ikke momspligtig)


Du kan bestille 6 skuespil til gennemsyn.

Musical
CD
Fredensgade 7 • 6000 Kolding • Telefon 75 56 87 88 • E-mail post@danteater.dk